CoinMetro lanserar nytt affiliate-program

De CoinMetro krypto-utbyte avslöjade nyligen ett nytt och utökat affiliate-program som syftar till att betala ut de högsta affiliate-kurserna för alla cryptocurrency-utbyten. Förutom att samla in 40% av vad deras hänvisningar genererar i intäkter, kan dotterbolag också tjäna 10% av det som handlare som hänvisas till med sina remisser ackumuleras. Eftersom CoinMetros intäktsdelningsprogram varar livet ut sätter det ett potentiellt intäkter från ett dotterbolag långt utöver vad de kan vara för de flesta andra referensprogram för krypto-utbyte. Att göra Bitcoin Era filialprogram till ett av de bästa kryptopartiljeprogrammen där ute.

Enligt det nya programmet har dotterbolag valet att delta i olika inkomstmodeller:

säsongsreklamkampanjer med en CPA-modell (fastställda bonusar för anmälan / insättning) och en inkomstinkomstmodell (få en minskning av intäkterna från remisser). Eftersom det erbjuder en hel del flexibilitet är detta affiliate-program perfekt för handlare, marknadsförare, kryptoentusiaster och bloggare som vill tjäna pengar genom sitt kryptoinnehåll.

CoinMetros affiliate-bonus i juni, där både filialen och deras remiss fick en bonus på 5 € vid verifiering, lyckades locka 7 000 nya användare under den första veckan i månaden, med en betydande del av de anmälningar som riktades av amerikansk trafik. Genom introduktionen till en utvidgad publik av handlare får utbytet mer synlighet i en tidpunkt då crypto är beredd att komma in på en ny tjurmarknad, vilket gör potentialen för hänvisningsbaserade vinster till en mycket lukrativ strävan.

CoinMetro är ett innovativt sätt att köpa och sälja världens bästa kryptokurser, designad för användning av handlare av alla erfarenhetsnivåer. Utbytet lägger stor vikt vid utbildningen av sina handlare och förser dem med den kunskap de behöver för att bäst maximera deras framgång när de handlar och investerar.

CoinMetro har för närvarande 13 olika kryptokurser för handel och flera olika fiat-parningsalternativ

Även om det är baserat i EU, får CoinMetro-kryptobörsen en hel del amerikansk trafik och från dem som vill handla relativt sällsynta parningar, till exempel BTC / GBP och ETH / GBP. Affiliate-programmet är därför bra för kunder i USA som vill lägga till lite extra pengar till sitt CoinMetro-konto. Några av de andra mynten som handlas på börsen inkluderar Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Quant (QNT), Ripple (XRP) och börsens eget verktygstoken, CoinMetro Token (XCM).

Ett helt EU-licenserat utbyte, CoinMetro ägs och drivs av CoinMetro OÜ, som är integrerat i Estland under företagsnummer 14448371. CoinMetro-plattformen är en utbytesbaserad orderbok för olika parningar av kryptokurser och fiatvalutor, till exempel euro och brittiska pund. För mer information om CoinMetro och deras nya affiliate-program, vänligen kontakta Liina Laas (e-post: liina@coinmetro.com). Mer information om remissprogrammet hittar du här.