Bitcoin-prisen fortsetter å synke, og taper $ 17K i den største krasj siden mars

Friske nedturer på $ 16,300 betyr at BTC / USD har tapt over $ 3000 på 24 timer etter å ha nådd en høyde på $ 19.480.

Bitcoin (BTC) har fortsatt å falle 26. november ettersom salgspresset forvandles til de største tapene – i form av amerikanske dollar – siden mars.

Bitcoin-pris kaster over $ 3000 på 24 timer

Data fra Cointelegraph Markets og TradingView spores BTC / USD da den mistet støtten til $ 17.000 for å treffe nye lokale nedturer på $ 16.300.

Ved pressetiden hadde en rebound sikret $ 16 800, men tung volatilitet forble. De siste tapene fortsetter en nedadgående trend, som begynte over natten på onsdag, kort tid etter at Bitcoin Up nådde en høyde på rett under $ 19 500.

Samtidig kunngjorde større børs OKEx at de hadde gjeninnført uttak. Ki Young Ju, grunnlegger av on-chain analytics-tjenesten CryptoQuant, fremhevet økt utstrømningsaktivitet fra OKEx til både lommebøker og andre børser

„BTC flyter fra OKEx til alle andre børser som treffer 493 BTC på den tiden,“ skrev han i sin siste Twitter-oppdatering.

“83% av totale utstrømninger gikk til ikke-bytte lommebøker som forvaring. Det kan være et bullish signal på lang sikt. ”

Advarsler om amerikansk regulering

Ytterligere bearish drivstoff kom fra Brian Armstrong, administrerende direktør i Coinbase, som kommenterte nylige rykter om at USA planlegger å innføre en ny regulering som regulerer lommebøker med kryptovaluta.

„Hvis denne kryptoreguleringen kommer ut, vil det være en forferdelig arv og ha langvarige negative konsekvenser for USA. I de tidlige dagene av internett var det folk som ba om at den skulle reguleres som telefonselskapene. Takk og lov, det gjorde de ikke, ”advarte han.